Ενώ οι μέρες κυλούν αντίστροφα για τον ερχομό του 2022 μια χριστουγεννιάτικη νότα κλείνει το 2021 στο χώρο του Γυμνασίου Χορτιάτη. 9 από τις μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου με τη βοήθεια της καθηγήτριας των Αγγλικών κ. Ευαγγέλου οργάνωσαν μια χορωδία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να τραγουδήσουν αγγλικά κι ελληνικά τραγούδια και κάλαντα.

Στη μικρή αυτή χορωδία συμμετείχαν οι μαθήτριες του Γ2:

Βασιλειάδου Μαριάννα, Γιαννακοπούλου Στέλλα, Δεσποινούδη Σέβη, Μενελάου Γεωργία, Μενεξέ Έλενα, Μήτρογλου Φαίη, Μπάζιου Ευγενία (βοήθησε ιδιαίτερα στις πρόβες μας με το πιάνο της), Μπαλλά Μαρία και  Μυρκοπούλου Ελεάννα.

Τραγουδώντας ορισμένα από τα πιο κλασικά τραγούδια και κάλαντα έγιναν η αφορμή καθηγητές/ τριες και μαθητές/ τριες να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Παρόλο που η πανδημία συνεχίζει να πλήττει τον πλανήτη, οι χαρούμενες φωνές των παιδιών και το κέφι τους έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2022 και μας υπενθύμισαν πως ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας όλοι πρέπει να κοιτάμε την αισιόδοξη πλευρά και να μην το βάζουμε κάτω γιατί ….ο Άι Βασίλης πάλι θα ρθει.

Ευχαριστούμε τις μαθήτριες από την καρδιά μας και ευχόμαστε σε όλους

Χαρούμενα Χριστούγεννα και Χαρούμενη Νέα Χρονιά

Merry Christmas and a Happy New Year